Εύκολη συνταγή για σπιτικό πιροσκί
Ιδανικό για ορεκτικό ή κολατσιό
Υλικά
1 ποτήρι γάλα χλιαρό
1 κιλό αλεύρι
2 φακελάκια μαγιά
4 φλιτζάνια (περίπου) νερό
ελαιόλαδο για το τηγάνι
Εκτέλεση
Zυμώνουμε τα υλικά όλα μαζί, αφού διαλύσουμε τη μαγιά στο γάλα. Aφήνουμε τη ζύμη να φουσκώσει και κατόπιν φτιάχνουμε φύλλο πάχους 1 εκ. με τη βοήθεια πλάστη. Kόβουμε με στρογγυλό κουπ-πατ πιτάκια διαμέτρου 5-6 εκ. Bάζουμε λίγη γέμιση (τυριού, κιμά, πατάτας, λουκάνικου κ.ά.). Διπλώνουμε καλά σε σχήμα ημικυκλίου και αφήνουμε για άλλα 30 λεπτά να φουσκώσουν. Tηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
- Φλόριντα: Ο Ζελένσκι συναντά τον Τραμπ – Τι θα ζητήσει και ποια η στάση της Ρωσίας
- Ρίο ντε Τζανέιρο: Αεροσκάφος συνετρίβη στη θάλασσα της παραλίας Κοπακαμπάνα – Νεκρός ο πιλότος
- Αρκάς: Η καλημέρα της χειμωνιάτικης Κυριακής
- «Μισάνθρωπος»: Συνεχίζονται οι παραστάσεις στη Λάρισα και ακολουθεί το «Φιλίπ» στην Αθήνα
- Μπουλς – Μπακς 103-112: Επέστρεψε ο Γιάννης, νίκησαν τα «Ελάφια» (vid)
- Τελευταία Κυριακή με τα καταστήματα ανοικτά – Εκτιμήσεις της αγοράς για τον χριστουγεννιάτικο τζίρο