Έβαλε τη σφραγίδα του και στη Νέα Ορλεάνη ο Αντετοκούνμπο
Επιστροφή στην κανονικότητα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Μιλγουόκι Μπακς που νίκησαν 130-113 τους Πέλικανς στη Νέα Ορλεάνη και παραμένουν πρώτοι στο NBA με 51-17
Ύστερα από ένα διάλειμμα κόντρα στους Σπερς οι Μπακς έκαναν επιβλητικό πέρασμα από τη Νέα Ορλεάνη επικρατώντας των Πέλικανς με 130-113 έχοντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε εξαιρετικό βράδυ, αν και αγωνίστηκε μόλις για 26 λεπτά.
Έτσι τα «Ελάφια» ανέβηκαν στο 51-17 και παραμένουν στην κορυφή όλου του NBA ενώ οι Πέλικανς έπεσαν στο 30-40 και χάνουν το… τρένο των playoffs.
Οι Μπακς ήταν ανώτεροι σε όλο το ματς και από την τρίτη περίοδο και μετά πήραν διαφορά ασφαλείας. Ο Ντέιβις αγωνίστηκε μόλις για 21 λεπτά για τους γηπεδούχους κάτι που έκανε ακόμη πιο εύκολο το έργο της ομάδας του Γιάννη.
Ο «Greek Freak» ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του, αλλά και του ματς με 24 πόντους ενώ είχε 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Ο Μίντλετον ακολούθησε με 23 και ο Μπρόγκντον με 18 πόντους.
Για τους ηττημένους ο Ραντλ είχε 23 κι ο Ντέιβις 21 με ριμπάουντ αλλά δεν ήταν αρκετά.
Ο αναλυτής του NBA Κέντρικ Πέρκινς τόνισε σε δηλώσεις του ότι το γεγονός πως ο Γιάννης Ανετοκούνμπο δεν ξεκαθαρίζει το θέμα της παραμονής του ή όχι στους Μιλγουόκι Μπακς, συνιστά λανθασμένο χειρισμό.
Οπαδοί της Μπαρτσελόνα προμηθεύουν -μέσω της μαύρης αγοράς- εισιτήρια σε αυτούς του Ολυμπιακού και η καταλανική ομάδα παίρνει μέτρα για να μην γίνει... ερυθρόλευκο το γήπεδό της.
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.