Ξεκινούν στο Τσεπέλοβο τα γυρίσματα ταινίας του Χόλιγουντ!
Σε κινηματογραφικό σκηνικό για το Χόλιγουντ θα μετατραπεί σε λίγες μέρες το Ζαγόρι, και κυρίως το Τσεπέλοβο.
Τα γυρίσματα της ταινίας «Born to be murdered», που αποτελεί αμερικανοϊταλική παραγωγή, γίνονται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα και το βασικό της μέρος θα διαδραματιστεί στα χωριά του Ζαγορίου, κυρίως στο Τσεπέλοβο.
Ολο το επιτελείο βρίσκεται ήδη στη χώρα μας και το Σαββατοκύριακο πραγματοποιούν γυρίσματα στην Αθήνα. Στις 25 Μαρτίου αναμένονται στην Ηπειρο.
Σταθμός τους το Τσεπέλοβο, στο οποίο βρέθηκαν αρκετές φορές το προηγούμενο διάστημα και χαρτογράφησαν την περιοχή. Τα γυρίσματα στο Ζαγόρι αναμένεται να ξεκινήσουν στις 27 του μήνα.
Κοινωνικό θρίλερ καταδίωξης
Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Ιταλός Ferdinando Cito Filomarino και παραγωγοί ο Marco Morabito και ο Luca Guadagnino, των επιτυχιών Call me by your name, Suspiria και I am love.
Η ταινία αφηγείται την ιστορία αμερικανού τουρίστα, του Μπέκετ, ο οποίος βρίσκεται άθελά του στο στόχαστρο επικίνδυνης συνωμοσίας, σε απομακρυσμένη ορεινή περιοχή της βορειοδυτικής Ελλάδας.
Κυνηγημένος από αγνώστους, ένας καθημερινός άνθρωπος, θα ζήσει απρόσμενη περιπέτεια με φόντο την ελληνική ορεινή επαρχία και την πολύβουη Αθήνα.
Πρόκειται για αγγλόφωνη, αμερικανοϊταλική συμπαραγωγή, το σενάριο της οποίας έχει γραφτεί εξ ολοκλήρου για την Ελλάδα.
Ο Τζον Ντέιβιντ Ουάσιγκτον είναι ο πρωταγωνιστής, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός με την ταινία του Σπάικ Λι «BlackkKlansman» που διεκδίκησε φέτος 6 Οσκαρ, και απέσπασε τελικά χρυσό αγαλματίδιο για το σενάριο του αφροαμερικανού δημιουργού.
Πηγή: epiruspost.gr
- Το δίλημμα που θέτει ο Τραμπ με το Συμβούλιο Ειρήνης σε ένα τοξικό γεωπολιτικό περιβάλλον
- Μινεσότα: Η ICE συνέλαβε 5χρονο αγοράκι που επέστρεφε από το νηπιαγωγείο
- «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ»: Η μεγάλη δημοσκόπηση της Metron Analysis απόψε στις 19.45
- Την θλίψη τους για τον άδικο χαμό του λιμενικού εξέφρασαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και ο Δήμαρχος Β. Κυνουρίας
- Καραμανλής – Σαμαράς στην Καλαμάτα: Μια συνύπαρξη με ιδιαίτερη σημειολογία
- Κατάσκοποι σε 4 τροχούς – Είναι τα κινεζικά οχήματα κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια;
- «Η κατάσταση σε πολλούς δρόμους της Άνω Γλυφάδας» είναι δύσκολη λέει ο δήμαρχος – Τι είπε για το θάνατος της 56χρονης
- Ετοιμάζεται για Premier League o Μανδάς: «Συμφωνία της Μπόρνμουθ με τη Λάτσιο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442