Ο Άγιαξ παρατάχθηκε στο Μπερναμπέου κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης επιδιώκοντας να ανατρέψει την ήττα 2-1 του πρώτου αγώνα και το πέτυχε με το εμφατικό 1-4!
Μάλιστα, το ένα γκολ των Ολλανδών ήταν καλύτερο από το άλλο. Το τέταρτο επιτεύχθηκε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σένε από πλάγια θέση (απέναντι στον Κουρτουά) και τα videos από την εξέδρα κάνουν τον γύρο του κόσμου.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε πως θα γυρίσει στους πάγκους μόνο αν βρει το κατάλληλο κίνητρο και ο Άρης Betsson του Ρίτσαρντ Σιάο δείχνει ικανός να του το προσφέρει στο προσεχές μέλλον.