Ήταν το φαβορί για την πρόκριση και το επιβεβαίωσε περίτρανα με την εξαιρετική του εμφάνιση.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα επικράτησε με 2-0 σετ του Ουκρανού Σεργκέι Στακόφσκι και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Open 13 που διεξάγεται στην Μασσαλία.
Ο Ελληνας τενίστας μάλιστα χρειάστηκε μόλις 68 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση του αντιπάλου του, με το 6-4, 6-3 να αποτυπώνει πλήρως την άνετη νίκη του Στέφανου. Ο 20χρονος πρωταθλητής πήρε το πρώτο σετ με μπρέικ στο 10ο γκέιμ, ενώ στο δεύτερο ξεκίνησε δυνατά και προηγήθηκε με 3-0, βάζοντας τις βάσεις για την επικράτηση.
Ο «Στεφ» ξεμπέρδεψε εύκολα με τον Ουκρανό και συνεχίζει την πορεία του προς την κατάκτηση του δεύτερου ATP τίτλου στην καριέρα του. Σε λίγη ώρα μάλιστα ο «Τσιτσιφάστ» θα μάθει και τον αντίπαλό του στα ημιτελικά, ο οποίος θα προκύψει από το ζευγάρι Νταβίντ Γκοφέν – Ζιλ Σιμόν.
Το παιχνίδι για τους «4» της διοργάνωσης έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα του Σαββάτου στις 18:00 ώρα Ελλάδας.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ζέλσον Μαρτίνς αναφέρθηκε στο επικείμενο, εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ επισήμανε ότι όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε των πλέι οφ πρέπει να κερδηθούν από τον Ολυμπιακό.