Σοκάρει το τρέιλερ από το ντοκιμαντέρ για την παιδοφιλία του Μάικλ Τζάκσον
«Μου είπε ότι αν ποτέ ανακαλύψουν τι κάνουμε, τότε και αυτός και εγώ θα καταλήξουμε στη φυλακή» εξομολογείται στο τρέιλερ ο ένας εκ των δύο ανδρών.
Για ακόμη μια φορά ο Μάικλ Τζάκσον γίνεται αντικείμενο αρνητικών σχολίων και μιας παγκόσμιας θύελλας δημοσιότητας για τα όσα έκανε εν ζωή. Οι κατηγορίες περί παιδοφιλίας είναι γνωστές, μαρτυρίες υπάρχουν για τον βασιλιά της ποπ και πλέον τι μένει; Ενα… ντοκιμαντέρ. Το οποίο είναι έτοιμο και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Ηδη το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ Leaving Neverland σχετικά με την κακοποίηση παιδιών από τον Μάικλ Τζάκσον δόθηκε στη δημοσιότητα από το κανάλι ΗΒΟ και προκαλεί ήδη αντιδράσεις, ειδικά από το ίδρυμα Μάικλ Τζάκσον.
Το ντοκιμαντέρ, το οποίο έχει διάρκεια 4 ωρών και θα μεταδοθεί σε δύο μέρη, βασίζεται στις μαρτυρίες δύο ανδρών που είναι τώρα 30 ετών και άρχισαν μακροχρόνιες σχέσεις με τον τραγουδιστή, στις ηλικίες των 7 και 10 ετών, όταν ο Τζάκσον ήταν στο αποκορύφωμα της καριέρας του.
«Μου είπε ότι αν ποτέ ανακαλύψουν τι κάνουμε, τότε και αυτός και εγώ θα καταλήξουμε στη φυλακή» εξομολογείται στο τρέιλερ ο ένας εκ των δύο ανδρών.
Ο σκηνοθέτης του, Νταν Ριντ, έχει δηλώσει ότι «δεν είναι μια ταινία για τον Μάικλ Τζάκσον να κακοποιεί μικρά παιδιά. Είναι μια ταινία για δύο οικογένειες και τον τρόπο με τον οποίο συμβιβάστηκαν με τις αποκαλύψεις των παιδιών τους μετά το θάνατο του Τζάκσον».
- Sean «Diddy» Combs: Ζητά αποφυλάκιση και ακύρωση της καταδίκης του
- Τέλη κυκλοφορίας: Στην τελική ευθεία για την πληρωμή τους
- Πέιν: «Η Παρτιζάν μου έδωσε μια ευκαιρία – Μίλησα με τον Ουάσινγκτον πριν έρθω»
- Ρωσία: Γιατί η Μόσχα είναι απίθανο να αποδεχτεί το σχέδιο Ουάσινγκτον – Κιέβου για τον τερματισμό του πολέμου
- Λέρος: Ισχυρή χαλαζόπτωση στο νησί – Το «έστρωσε» ανήμερα των Χριστουγέννων
- Μυστήριο περιστατικό στο Λιχτενστάιν: Τέσσερα μέλη της ίδιας οικογένειας βρέθηκαν νεκρά – Ερευνώνται τα αίτια





