Στα προημιτελικά σταμάτησε η πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο 250άρι τουρνουά που διεξάγεται στη Σόφια, καθώς γνώρισε την ήττα από τον Γκαέλ Μονφίλς με 2-0 σετ (6-3, 7-6 [5]).
Ο έλληνας τενίστας παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων, έκανε πάρα πολλά αβίαστα λάθη και μοιραία αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Χαρακτηριστικό στοιχείο είναι ότι δεν έφτασε ούτε σε ένα μπρέικ πόιντ, με τον Γάλλο να παίρνει εύκολα τα γκέιμ που σέρβιρε. Αντίθετα, ο Μονφίλς πίεσε πολύ στο σερβίς του Τσιτσιπά, το οποίο «έσπασε» δύο φορές στο πρώτο σετ.
Στην αρχή του δεύτερου σετ ο Γάλλος είχε μπρέικ πόιντς, αλλά ο Στέφανος τα «έσβησε» και κράτησε το σερβίς του. Οι δύο τενίστες δεν δέχθηκαν μπρέικ, με το δεύτερο σετ να κρίνεται στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε με μίνι μπρέικ 5-4, αλλά ο 30χρονος Γάλλος αντέδρασε και με τρεις συνεχόμενους πόντους έκανε το 7-5 και το 2-0 στα σετ.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Με μία από τις πιο δυνατές ομάδες των τελευταίων ετών ετοιμάζεται να αγωνιστεί το Σάββατο (21/2) η ελληνική ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.
Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.