Το πέναλτι που ζήτησε ο Ατρόμητος
Στο 28’ η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Χουλτ, μετά την προσπάθεια του Χατζηισαϊα, αλλά ο Σιδηρόπουλος έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, προκαλώντας την οργή του Νταμίρ Κάναντι και των ποδοσφαιριστών του
Ο Ατρόμητος υποδέχεται την ΑΕΚ στο Περιστέρι για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου, με τους γηπεδούχους να έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου.
Συγκεκριμένα, η ομάδα του Περιστερίου ζητάει πέναλτι στη φάση του 28ου λεπτού, όταν η μπάλα βρήκε στο χέρι του Χουλτ, μετά την προσπάθεια του Χατζηισαϊα. Ο αμυντικός του Ατρομήτου «τσίμπησε» την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής, ο μπακ της Ενωσης την βρήκε με το χέρι, αλλά ο Δωδεκανήσιος ρέφερι έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Η απόφαση του Σιδηρόπουλου προκάλεσε την οργή του Νταμίρ Κάναντι και των παικτών του Ατρομήτου, οι οποίοι ζήτησαν πέναλτι. Ο ρέφερι, ωστόσο, θεώρησε ότι το χέρι ήταν ακούσιο, καθώς η παράβαση έγινε από πολύ κοντινή απόσταση.
Δείτε τη φάση:
- Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα 2-1: Σοκ για τους Καταλανούς και «φωτιά» στη La Liga! (vid)
- Μαρόκο – Σενεγάλη 0-1 παρ. (0-0 κ.δ.): Οι Σενεγαλέζοι στην κορυφή της Αφρικής! (vid)
- Μπενίτεθ: «Δεν κάναμε τίποτα για να παλέψουμε »
- Νίκολιτς: «Θέλαμε να βρει φόρμα ο Γιόβιτς»
- Τα όμορφα πρότζεκτ, όμορφα μπορούν να καούν
- Ο Μπραχίμ Ντίας έχασε το πέναλτι – Εκτέλεσε α λα Πανένκα και απέκρουσε ο γκολκίπερ της Σενεγάλης (vid)
- Χαμός στον τελικό του Κόπα Αφρικα: Έφυγαν οι Σενεγαλέζοι στο 97′ μετά το πέναλτι υπέρ του Μαρόκου (vids)
- ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 4-0: Με τέσσερα γκολ του Γιόβιτς η «Ένωση» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442