Με Καμαρά και Σολδάνο η αποστολή του Ολυμπιακού για Πανιώνιο
Ο Αφρικανός παρά τις ενοχλήσεις που ένιωθε συμπεριελήφθη στην αποστολή για τον αγώνα με τον Πανιώνιο – Επιστρέφει ο Σολδάνο, «μέσα» και ο Ντίας - Εκτός ο Μπουχαλάκης, που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του
Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Πανιώνιο (2/2, 19:30) για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα της Παρασκευής προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς και στη συνέχεια ο Πορτογάλος προπονητής ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τους Κυανέρυθρους.
Σε αυτή βρίσκεται κανονικά ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος παρά τις ενοχλήσεις που ένιωθε, σφίγγει τα δόντια και φωνάζει «παρών» για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Στην αποστολή επιστρέφει επίσης και ο Σολδάνο, ο οποίος δεν ήταν στις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς στο πρόσφατο παιχνίδι με την Λάρισα.
Ο Ιβηρας τεχνικός συμπεριέλαβε επίσης στην 19άδα τους Ζιλ Ντίας και Γιούρι Λοντίγκιν, ενώ αντίθετα δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Φορτούνης και Γκιγιέρμε, αλλά και ο Μπουχαλάκης, που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης ο Τσιμίκας, ο Μεριά, αλλά και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.
Ο 21χρονος επιθετικός, συμπαίκτης του Τζόλη στην Μπριζ, έχει μπει στο μεταγραφική στόχαστρο της ‘Αρσεναλ που έχει το προβάδισμα, όμως ενδιαφέρονται κι άλλες ομάδες
Πραγματοποιώντας εξαιρετικό 2ο ημίχρονο κι έχοντας 4 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, το Μαρούσι νίκησε στο Ιβανώφειο με 91-72 τον Ηρακλή, στο κι έκανε σημαντικό βήμα για την σωτηρία του.