«Σκότωσε» τον Παναθηναϊκό και αναδείχθηκε MVP ο Καλοϊάρο
Στον… δήμιο του Τριφυλλιού κατέληξε το βραβείο του MVP της 20ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας
Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του πραγματοποίησε ο Άντζελο Καλοϊάρο στον αγώνα της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Παναθηναϊκό, με τον 29χρονο γκαρντ να «σκοτώνει» το Τριφύλλι και να αναδεικνύεται MVP της 20ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.
Ο Αμερικανός φόργουορντ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου να πάρει την πολυπόθητη νίκη με 84-75.
Συγκεκριμένα, αγωνίστηκε σε 29:18 λεπτά, στα οποία είχε 20 πόντους με 6/6 βολές, 4/5 δίποντα, 2/4 τρίποντα, ενώ παράλληλα είχε 11 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 5 κερδισμένα φάουλ, συγκεντρώνοντας 33 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.
- Η Σίντνεϊ Σουίνι επιστρέφει στo «Euphoria» ως μέλος του OnlyFans – «Απλά παράγω περιεχόμενο»
- Αγρίνιο: «Ο άντρας μου προκαλούσε τον δράστη» αποκάλυψε η σύζυγος του θύματος – Πισώπλατα η επίθεση
- Ευρωκοινοβούλιο: Πυροδοτεί τη «βόμβα» – «Παγώνει» την εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ
- ΠΑΣΟΚ: Όχι στο διάλογο της κυβέρνησης για το αγροτικό – Θα καταθέσουμε δική μας πρόταση, λέει ο Ανδρουλάκης
- Γροιλανδία: «Προετοιμαστείτε για πιθανή εισβολή», λέει ο πρωθυπουργός Νίλσεν
- Με τη ριγωτή ερυθρόλευκη κόντρα στη Λεβερκούζεν ο Ολυμπιακός (pic)


