Επίσκεψη του Παναθηναϊκού στο Ίδρυμα «Ελπίδα»
Η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού με επικεφαλής τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο επισκέφτηκε το Ίδρυμα «Ελπίδα»
Tο ογκολογικό Ίδρυμα «Ελπίδα» επισκέφθηκε σήμερα (16/1) η ΚΑΕ Παναθηναϊκός μοιράζοντας δώρα και χαμόγελα στα παιδιά.
Με επικεφαλής τον μεγαλομέτοχο Δημήτρη Γιαννακόπουλο, διοίκηση, παίκτες και τεχνική ηγεσία βρέθηκαν δίπλα στους μικρούς μαχητές της ζωής.
Απόντες ήταν οι Πέιν και Κιλπάτρικ, οι οποίοι είχαν υποχρεώσεις στο ΟΑΚΑ.
Μάλιστα υπήρξε ιδιαίτερη συνομιλία του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ με την πρόεδρο του συλλόγου Μαριάνα Βαρδινογιάννη, ενώ της χάρισε και μια φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών. Από την πλευρά της η κ. Βαρδινογιάννη έδωσε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο μια πλακέτα.

- Μπαρτζώκας: «Πολύ αξιόλογο το ρόστερ μας, αλλά οι τίτλοι θέλουν δουλειά»
- Ολυμπιακός: Παίζει κόντρα στη Μπάγερν ο Μιλουτίνοφ
- Ο Ερικ Τεν Χαγκ στην Τβέντε: Επιστροφή στις ρίζες και αλλαγή ρόλου
- Εμμανουήλ Καραλής και Ελίνα Τζένγκο κορυφαίοι αθλητές στίβου στην Ελλάδα για το 2025
- Η Αφρική παίζει στο… Παρίσι
- Η FIFA φέρνει την τεχνητή νοημοσύνη στο οφσάιντ
- Σε δύσκολη θέση ο Βαλβέρδε στην Μπιλμπάο μετά την 5άρα από την Μπαρτσελόνα
- Έγινε ανταλλαγή ο Τρέι Γιανγκ – Αποχώρησε από τους Χοκς μετά από 8 χρόνια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 08.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/bent-hertema-HuhBWIfw4Kg-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442