Αγωνία για Γκάμα στον Άρη: Φόβοι για ζημιά στον χιαστό
Ο τραυματισμός του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού του Άρη Μπρούνο Γκάμα ενδέχεται να είναι πιο σοβαρός απ' ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί, καθώς υπάρχουν φόβοι για ζημιά στον χιαστό
Ανησυχητικά είναι τα μαντάτα, μετά τον τραυματισμό του Μπρούνο Γκάμα στο ματς του Άρη με τη Λαμία (1-0).
Ο Πορτογάλος ακραίος τραυματίστηκε στο 11ο λεπτό του αγώνα (δέχθηκε χτύπημα από τον Μπεχαράνο), με αποτέλεσμα να μη μπορεί να συνεχίσει στο παιχνίδι και να αντικαθίσταται από τον Μενέντεθ.
Αρχικά οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ του Άρη έλεγαν ότι δεν πρόκειται για κάτι πολύ σοβαρό, όμως λίγες ώρες μετά η αισιοδοξία έδωσε τη θέση της στην ανησυχία. Οι νέα ενημέρωση που υπάρχει κάνει λόγο ότι ενδέχεται ο Γκάμα να έχει υποστεί κάτι σοβαρό. Ακόμη και ρήξη χιαστού! Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχει επίσημη γνωμάτευση, καθώς ο 30χρονος ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε μαγνητική το πρωί της Τρίτης (15/1).
Οπως εκτιμά ο γιατρός του Άρη, από τη στιγμή που το γόνατό του δεν πρήστηκε φαίνεται να αποφεύγεται η ολική ρήξη. Από την άλλη όμως ελοχεύει ο κίνδυνος να έχουν πειραχτεί οι σύνδεσμοι του γονάτου.
Πλέον μένει να δούμε το ακριβές χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί ο Γκάμα για να αποθεραπευτεί με τον ένα μην να είναι το μικρότερο δυνατό…
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.