«Παιχνίδι» ο Άρης με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον δανεισμό του Λούμορ
Σύμφωνα με πληροφορίες, σε εξέλιξη βρίσκεται η διαπραγμάτευση των Κίτρινων για τον Λούμορ Αγκμπενιένου, που απέκτησε έναντι 2,5 εκατ. η Σπόρτινγκ Λισαβόνας πέρυσι τον Ιανουάριο.
Όπως είναι ήδη γνωστό, το νούμερο ένα ζήτημα αυτήν την στιγμή στον Άρη είναι η ενίσχυση ρόστερ του σε συγκεκριμένες θέσεις, που υπό προϋποθέσεις μπορεί να είναι τέσσερις ή ακόμη και πέντε. Οι ιθύνοντες των Κίτρινων, έχουν ξεπεράσει το στάδιο της αναζήτησης, έχοντας εντοπίσει συγκεκριμένους στόχους, και πλέον επικεντρώνονται στις διαπραγματεύσεις.
Γεννημένος στις 15 Αυγούστου του 1996 στη Γκάνα, είχε την πρώτη επαφή του με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο το 2014/14 όταν και εντάχθηκε στις Ακαδημίες της Πόρτο μετρώντας έξι συμμετοχές με την Κ19. Στη συνέχεια αποκτήθηκε από την Πορτιμονέσε έχοντας συνολικά 81 συμμετοχές, ένα γκολ και τρεις ασίστ. Έχει αγωνιστεί και ως δανεικός, για μισή σεζόν, στην Μπουντεσλίγκα ΙΙ, στις υπηρεσίες της Μόναχο 1860 (19 συμμετοχές, 2 γκολ).

Τον Ιανουάριο του 2018, ήταν σε διαπραγματεύσεις με την Αϊντχόφεν. Συγκεκριμένα οι άνθρωποι της Αϊντχόφεν τον περίμεναν για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία της μεταγραφής, ωστόσο εκείνος προτίμησε την περίπτωση της Σπόρτινγκ, με τους πρωτοπόρους της Eredivisie να μένουν με την… ανάμνηση του νεαρού διεθνή Γκανέζου. Έως σήμερα, ο Λούμορ έχει αγωνιστεί σε 9 ματς της Σπόρτινγκ (244 αγωνιστικά λεπτά) και όσοι τον έχουν παρακολουθήσει δια ζώσης κάνουν λόγο για έναν πολύ εξελίξιμο παίκτη με δυνατό κορμί, καλά τρεξίματα και δυνατότητα προώθησης.
- Παναθηναϊκός: Ποια είναι τα σενάρια που στέλνουν τους Πράσινους στην εξάδα της Euroleague
- Ιτούδης για την πρόκριση της Χάποελ στα play off: «Οι haters μας δίνουν κίνητρο και μας αρέσει αυτό»
- Τα αποτελέσματα στο NBA και τα ζευγάρια στα play offs και play in (vids)
- Οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι τρόλαρε πίνοντας από μπουκάλι… Άρσεναλ! (vid, pics)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της Δευτέρας (13/4): Πού θα δείτε το ντέρμπι Εφές-Φενέρμπαχτσε και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Νέα σενάρια για Σέλτικς και Αντετοκούνμπο!
- Αντετοκούνμπο: «Δεν ξέρω αν ήταν το τελευταίο μου ματς με τους Μπακς – Δεν μου έχουν προσφέρει συμβόλαιο…»
- Στο WNBA η Μαριέλλα Φασούλα: Υπέγραψε rookie συμβόλαιο με τις Γκόλντεν Στέιτ Βάλκιρις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442