Ο Μιλουτίνοφ έβαλε 18 πόντους, πήρε 18 ριμπάουντ, έκανε 41 στο ranking και δεν υπέπεσε σε κανένα φάουλ! Πώς να νοιώθουν άραγε Μάνος, Αναστόπουλος και λοιποί συγγενείς της ΚΕΔ του Φάρου;
Την θυμάστε την έκρηξη του Μιλουτίνοφ στο ματς με το Περιστέρι; Εκεί που ο Σέρβος σέντερ κλώτσαγε ότι έβρισκε μπροστά του μετά από ένα φάουλ που του είχε σφυρίξει ο Μάνος. Ένα από τα πολλά που συνήθως σε ματς ελληνικού πρωταθλήματος και Κυπέλλου ο Μιλιτούνοφ υποπίπτει σύμφωνα με τις αποφάσεις των διαιτητών του Βασιλακόπουλου.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, κόντρα στον Λεβαδειακό, μετά την σχετική τιμωρία που επιβλήθηκε στην Ένωση από τη ΔΕΑΒ για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.