Το 2018 ήταν μια χρονιά ορόσημο για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Με τα 35 γκολ που πέτυχε (μέσα στο ημερολογιακό έτος) με τη φανέλα του ΠΑΟΚ (ρεκόρ στην ιστορία του Δικέφαλου, αλλά και ατομικό για τον παίκτη) αναδείχθηκε ως ο πιο παραγωγικός Σέρβος επιθετικός αφήνοντας πίσω του τον Αλεξάνταρ Μίτροβιτς (ο οποίος είναι ο βασικός σέντερ φορ της Εθνικής Σερβίας), που σημείωσε 32 γκολ με την φανέλα της Φούλαμ.
Έτσι ο στράικερ του ΠΑΟΚ βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο των σερβικών ΜΜΕ για τις επιδόσεις του, καθώς με τα 35 γκολ που πέτυχε βρέθηκε στην πρώτη πεντάδα των κορυφαίων σκόρερ της Ευρώπης για το 2018, πίσω μόνο από τους Μέσι, Ρονάλντο, Λεβαντόφσκι και Σαλάχ και μαζί με τον Σουάρες!
Οι Σέρβοι σημειώνουν ότι ο Πρίγιοβιτς κατάφερε μέσα στο 2018 να αφήσει πίσω του σπουδαία ονόματα όπως οι Εμπαπέ, Νεϊμάρ, Καβάνι, Ομπαμεγιάνγκ και Λουκάκου.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Εδώ και χρόνια ο ΠΑΟΚ σέβεται το ποδόσφαιρο και ο Παναθηναϊκός. Αυτή η κομβική λεπτομέρεια ήταν η διαφορά των ομάδων στο χορτάρι, μαζί με τις αποφάσεις προπονητή και ποδοσφαιριστών του Τριφυλλιού.