Ο Γιώργος Καραγκούνης μίλησε στην Ιταλική ιστοσελίδα «fcinternews.it» για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, την αγαπημένη του Ίντερ αλλά και το έπος του 2004. Ο παλαίμαχος άσσος του Τριφυλλιού συνέστησε υπομονή όσο αφορά στα νέα αστέρια των πράσινων, τονίζοντας ότι πρέπει να τους αφήσουν να εξελιχθούν.
Πιο αναλυτικά ο Καραγκούνης δήλωσε: «Στον Παναθηναϊκό αγωνίζονται αυτή την περίοδο πολλά νέα παιδιά. Ας τους αφήσουμε να εξελιχθούν και να αποκτήσουν πείρα. Δεν θέλω να μιλήσω για τον Μπουζούκη με λεπτομέρειες. Είναι καλός παίκτης, όπως όμως και οι άλλοι. Θα πρέπει πρώτα να ωριμάσει και να γίνει στέλεχος της εθνικής ομάδας».
Για τους «νερατζούρι» ανέφερε: «Είμαι φίλος της Ίντερ, αγαπώ την πόλη του Μιλάνο και έχω πολλούς φίλους εκεί. Έπαιξα στην Ίντερ για πρώτη φορά στο εξωτερικό και ήταν μια εξαιρετική ομάδα. Δεν ήταν εύκολη περίοδος, γιατί είχαμε την πίεση για τη νίκη. Κάναμε κάποιες καλές πορείες, κατακτήσαμε κι ένα Κύπελλο, αλλά μετά ήρθε το σκάνδαλο Calciopoli και εγώ είχα φύγει. Η Γιουβέντους είχε καλή ομάδα, αλλά θα έλεγα πως… ναι. Το έβλεπες από κάποια πράγματα στο γήπεδο. Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πως αν δεν υπήρχε αυτή η κατάσταση θα είχαμε πάρει σίγουρα το πρωτάθλημα, αλλά αν όλα ήταν 100% καθαρά σίγουρα θα είχαμε παίξει για τις πιθανότητές μας να κερδίσουμε».
Για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού της Πορτογαλίας, είπε: «Είναι η μεγαλύτερη χαρά της καριέρας μου. Κανένας δεν πίστευε πως θα ήταν εφικτό κάτι τέτοιο. Πήραμε το Euro και μάλλον ήταν η πιο απίστευτη επιτυχία στη σύγχρονη ιστορία του ποδοσφαίρου. Ένα τρομερό συναίσθημα».
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο για την 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ΖΑΟΝ στον πρώτο τελικό της Volley League Γυναικών, επικράτησε με 3-0 σετ στο κλειστό του Μετς κι έκανε το 1-0 στη σειρά.
Οι 12 παίκτες που επέλεξε ο Γιώργου Μπαρτζώκα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.