Τράπεζα Πειραιώς: Νέα ηλεκτρονική δημοπρασία ιδιόκτητων ακινήτων
Σε νέα δημοπρασία για την πώληση ιδιόκτητων ακινήτων της προχωρά στις 9 και 10 Ιανουαρίου 2019 η Τράπεζα Πειραιώς, μέσω του διαδικτυακού της τόπου properties4sale.gr
Σε νέα δημοπρασία για την πώληση ιδιόκτητων ακινήτων της προχωρά στις 9 και 10 Ιανουαρίου 2019 η Τράπεζα Πειραιώς, μέσω του διαδικτυακού της τόπου properties4sale.gr.
Στη δημοπρασία, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, θα διατεθούν 26 ακίνητα από όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων, διαμερίσματα, μονοκατοικίες, γραφεία, καταστήματα, οικόπεδα και κτίρια, σε Αττική, Θεσσαλονίκη, παραθεριστικές και άλλες περιοχές.
Το πληροφοριακό υλικό για τα ακίνητα, όπως και όλα τα σχετικά έντυπα, είναι αναρτημένα στο properties4sale.gr.
Οι τιμές εκκίνησης των ακινήτων κυμαίνονται από 20.000 έως 900.000 ευρώ υπάρχει ευχέρεια άμεσης αγοράς (buy now). Ταυτόχρονα, δίνεται δυνατότητα χρηματοδότησης της αγοράς του/των ακινήτων από την Τράπεζα με ευνοϊκούς όρους. Το properties4sale.gr είναι ανοικτό σε συνεργασία με μεσιτικά γραφεία, όπως περιγράφεται στο site.
Οι ηλεκτρονικές δημοπρασίες ακινήτων αποτελούν καινοτόμο και ιδιαίτερα επιτυχημένη διεθνώς διαδικασία, αναφέρεται στην ανακοίνωση, η οποία συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση της κινητικότητας στην αγορά ακινήτων στον εξορθολογισμό και την σταθεροποίηση των τιμών, στην διαφάνεια και την απεμπλοκή από γραφειοκρατικές διαδικασίες. Επίσης, ενθαρρύνει την προσέλκυση επενδυτών από το εσωτερικό και το εξωτερικό.
Για την Τράπεζα η διαδικασία αυτή, απελευθερώνει ρευστότητα που διοχετεύεται στη χρηματοδότηση της οικονομίας ενώ ταυτόχρονα διευκολύνει την αξιοποίηση των ακινήτων που έχει στην ιδιοκτησία της και τα οποία παραμένοντας αναξιοποίητα, σταδιακά απαξιώνονται. Επιπλέον, η δυνατότητα χρηματοδότησης της αγοράς του ακινήτου, συμβάλλει στην επιτυχία της διαδικασίας και ενισχύει την κινητικότητα στην αγορά.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας