Γκολ για τον Τάσο Δώνη στην επιστροφή του μετά από δύο μήνες (vid)
Ο Τάσος Δώνης πέτυχε γκολ στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά από δύο μήνες, ωστόσο αποχώρησε ως αλλαγή στο ημίχρονο του Στουτγκάρδη - Άουγκσμπουργκ.
Ο Τάσος Δώνης πέτυχε το δεύτερο φετινό γκολ του με τη φανέλα της Στουτγκάρδης, σκοράροντας στο ματς της επιστροφής του στην αγωνιστική δράση κόντρα στην Άουγκσμπουργκ, έπειτα από δύο μήνες απουσίας από τα γήπεδα.
Ο Έλληνας άσος κινήθηκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής και πλάσαρε πολύ ωραία με την πρώτη επαφή για το 1-0 των Σουηβών στο 39ο λεπτό της αναμέτρησης. Ωστόσο, ο 22χρονος αντικαταστάθηκε από τον Ινσούα στην ανάπαυλα, χωρίς να έχει γίνει σαφές αν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
Πριν το σημερινό, το τελευταίο ματς στο οποίο είχε αγωνιστεί ο Δώνης ήταν στις 29 Σεπτεμβρίου απέναντι στη Βέρντερ Βρέμης, όταν και είχε πετύχει το πρώτο γκολ του στη φετινή Bundesliga.
Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:
- Πρώτη μεταμόσχευση προσώπου από δότη που πέθανε με υποβοηθούμενη αυτοκτονία
- Τζέικ Φίσερ: «Ο Αντετοκούνμπο προς το παρόν μένει στους Μπακς, θα δούμε τι θα γίνει…» (pic)
- Επιστολή αποκαλύπτει πόσα πλήρωσε -και τι όφειλε- ο Φράνκο για πίνακα του Γκόγια που ήθελε να χαρίσει στον Χίτλερ
- Ποιος είναι ο 54χρονος Έλληνας που συνελήφθη στη Ροδόπη για σαμποτάζ σε γερμανικά πολεμικά πλοία
- Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών: Στο Top 5 των τουριστικών προορισμών η Αθήνα
- Καλαματιανός: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δίνει λευκή επιταγή σε μια κυβέρνηση που παραβιάζει συνεχώς το Σύνταγμα


