Ολοκληρώθηκε το πρώτο μισό της 6ης αγωνιστικής των τεσσάρων ομίλων του Champions League, με τους Προμηθέα και ΑΕΚ να παίρνουν σημαντικές νίκες. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά επικράτησε με 83-82 μέσα στην έδρα της Νεπτούνας, κάνοντας άλμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Αυτή ήταν η 5η νίκη σε έξι ματς για τους Πατρινούς, όπως άλλωστε και για τους κιτρινόμαυρους. Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι, αν και δυσκολεύθηκε ιδιαίτερα απέναντι στην Λιετικαμπέλις, κατάφερε τελικά να επικρατήσει με 65-59 χάρη στην πολύ καλή παρουσία της στο τέταρτο δεκάλεπτο.
Ετσι αμφότερες οι ελληνικές ομάδες έχουν βάλει πλώρη ακόμη και για την πρωτιά του Δ’ και Γ΄ ομίλου αντίστοιχα, με τον ΠΑΟΚ να αγωνίζεται την Τετάρτη (14/11, 19:30) στην έδρα του με την ελβετική Φριμπούρ.
Εξάλλου την πρώτη της ήττα γνώρισε η Μούρθια, με 81-80 στη Γερμανία από την Λούντβιχγκσμπουργκ. Πλέον οι μοναδικές αήττητες στη διοργάνωση απέμειναν οι Τενερίφη και η Μπολόνια (στον όμιλο του Προμηθέα) και μένει να δούμε αν κρατήσουν αυτό το αήττητο, καθώς αμφότερες αγωνίζονται την Τετάρτη.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Ο Κάρλο Αντσελότι εμμένει στην αρχική του απόφαση να μην καλέσει τον Νεϊμάρ στην αποστολή της Βραζιλίας για τα τελευταία φιλικά πριν το Μουντιάλ και το όνειρο του 34χρονου σούπερσταρ για ένα... last dance στα γήπεδα της Βορείου Αμερικής, εξανεμίζονται.
Αυτοί είναι οι διαιτητές που όρισε η ΚΕΔ να σφυρίξουν τα ματς της 23ης αγωνιστικής της Super League. Ο Ούγγρος, Μπόγκναρ, στο Παναθηναϊκός - Άρης, Παπαπέτρου στον ΠΑΟΚ, Τσιμεντερίδης στην ΑΕΚ και Πολυχρόνης στον Ολυμπιακό.
Με μια σειρά αναρτήσεών του στο X, ο σταρ της Αναντολού Εφές, Σέιν Λάρκιν, απάντησε σε όσα είπε για τον τραυματισμό του ο Ιμπραήμ Κουτλουάι, εξαπολύοντας μια απίθανη προσωπική επίθεση εναντίον του Τούρκου παλαίμαχου άσου.