Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του Γουέμπλεϊ, στο παιχνίδι της Τότεναμ με την Μάντσεστερ Σίτι για την Πρέμιερ Λιγκ ήταν απογοητευτική, κάτι που μπορούσε εύκολα να διακρίνει κάποιος και από την τηλεόραση.
Η διεξαγωγή αγώνα NFL μετέτρεψε σε… χωράφι τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου κι αυτό οδήγησε σε παρέμβαση της UEFA.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Σέρβικο δημοσίευμα χαρακτηρίζει τον Ανδρέα Τεττέη ως τον «Λαμίν Γιαμάλ» της Ελλάδας, μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του διεθνούς επιθετικού στην Ευρώπη.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη διάθεση εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.