Παναθηναϊκός: Έτοιμοι και οι Κάτσε, Γιόχανσον για την Τούμπα
Έργκους Κάτσε και Ματίας Γιόχανσον μπαίνουν πάλι στο κάδρο των επιλογών του Γιώργου Δώνη και υπολογίζονται για το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (29/10, 19:30) - Δεν προλαβαίνει ο Αντονί Μουνιέ
Θετικά νέα για τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος βλέπει τους Έργκους Κάτσε και Ματίας Γιόχανσον να ξεπερνούν πλήρως τους τραυματισμούς τους και να τίθενται στη διάθεσή του για το ματς με τον ΠΑΟΚ την προσεχή Δευτέρα (29/10, 19:30), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super league στην Τούμπα.
Η εν λόγω εξέλιξη φυσικά και αποτελεί ανακούφιση για τον Γιώργο Δώνη, ειδικά όσον αφορά στον Αλβανό μέσο, δεδομένων των προβλημάτων στη μεσαία γραμμή του Τριφυλλιού. Όσο για τον Σουηδό μπακ, επανέρχεται σε μια περίοδο που ο Ουσμάν Κουλιμπαλί βρίσκεται επίσης σε καλή κατάσταση και θα χρειαστεί να δώσει μάχη για μια θέση στο δεξί άκρο της άμυνας των Πράσινων.
Οι δύο παίκτες έμειναν προληπτικά εκτός αποστολής στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 χάρη στο γκολ του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη. Στον άξονα προτιμήθηκε ο Δημήτρης Κουρμπέλης, παρά το γεγονός ότι είχε αποχωρήσει τραυματίας από το ματς της Εθνικής Ελλάδας με την Ουγγαρία και δεν βρισκόταν σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας.
Τέλος, ο Αντονί Μουνιέ δεν αναμένεται να προλάβει το ματς με τους Ασπρόμαυρους, ωστόσο κατά πάσα πιθανότητα θα είναι έτοιμος για εκείνο κόντρα στην ΑΕΚ το Σάββατο, 11 Νοεμβρίου, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
LIVE: Ολυμπιακός – ΑΕΚ. Παρακολουθήστε live στις 13:00 την αναμέτρηση Ολυμπιακός – ΑΕΚ για την 9η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Δημοσιογράφο του ESPN αναλύει τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να γίνει ένα trade από το οποίο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα μετακομίσει από τους Μπακς στους Λέικερς.
Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στην Αστάνα για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστική της League Phase του Champions League με την Καϊράτ Αλμάτι και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή.