Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει από ρεκόρ σε ρεκόρ

Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει από ρεκόρ σε ρεκόρ

Ο Δικέφαλος συνεχίζει να σπάει τα κοντέρ τη φετινή σεζόν, πηγαίνοντας φουλ για τον τίτλο.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα και από το Χαριλάου κερδίζοντας με 2-1 τον Άρη την 7η αγωνιστική της Super League. Έτσι βελτίωσε κι άλλο τα ρεκόρ που έχει τη φετινή σεζόν, πηγαίνοντας φουλ για τον τίτλο!  Η νίκη του Δικέφαλου στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ήταν πρώτη εκεί μετά το 2005, όταν είχε επικρατήσει με 3-1, ωστόσο ο Άρης είχε λείψει και πέντε χρόνια από την Α’ Εθνική σε αυτό το διάστημα.

Ο ΠΑΟΚ με επτά νίκες σε ξεκίνημα πρωταθλήματος επεκτείνει το ρεκόρ στην ιστορία του που ήδη είχε δημιουργήσει από την προηγούμενη αγωνιστική. Επίσης έφτασε τις 12 σερί νίκες στο Πρωτάθλημα (7Χ7 φέτος και άλλες 5Χ5 από πέρυσι), , άλλο ένα ρεκόρ που μεγαλώνει, αφού και οι 11 νίκες ήταν ρεκόρ. Ακόμα με την έκτη σερί νίκη του εκτός έδρας, ισοφάρισε το ρεκόρ του στην ιστορία του πρωταθλήματος. Ένα ρεκόρ που είναι πολύ φρέσκο.

Από τον Δεκέμβρη του 2017 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2018, ο ΠΑΟΚ έκανε έξι διαδοχικές νίκες εκτός έδρας, μέχρι που έχασε στην Τρίπολη από τον Αστέρα. Στο αμέσως επόμενο παιχνίδι στις 31 Μαρτίου κέρδισε στο Περιστέρι τον Ατρόμητο και από τότε μετράει 6Χ6 νίκες εκτός έδρας στο πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ έχει 12 νίκες στα 13 τελευταία του εκτός έδρας, με την ήττα στην Τρίπολη να χωρίζει τις δύο εξάδες. Επίσης με το γκολ του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που διαμόρφωσε το 1-2, απέφυγε την ισοπαλία για 25ο παιχνίδι πρωταθλήματος στη σειρά. Ένα ακόμα ρεκόρ στην ιστορία του που επεκτείνεται.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024