Νέο πρόβλημα τραυματισμού ανέκυψε στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Τσούμπα Άκπομ υπέστη διάστρεμμα αριστερής ποδοκνημικής στην προπόνηση της Παρασκευής 19/10) και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο, παραμονή του ντέρμπι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (21/10, 19:00).
Από κει και πέρα ο Δημήτρης Πέλκας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα υψηλής έντασης κι ο Μαουρίσιο ξεκίνησε τρέξιμο κι ασκήσεις στο γήπεδο, αλλά και οι δύο δεν υπολογίζονται για το ματς της Κυριακής.
Στην προπόνηση της Παρασκευής (19/10) ο Λουτσέσκου εστίασε στην κυκλοφορία της μπάλας και στην ανάπτυξη κόντρα σε οργανωμένη άμυνα. Παράλληλα, οι αμυντικοί στο δεύτερο γήπεδο έκαναν… πρόβα της αμυντικής λειτουργίας.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την 11άδα με την οποία ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στη Γερμανία τη Λεβερκούζεν, για τη ρεβάνς των πλέι οφ του Champions League. Δείτε και την 11άδα των Γερμανών
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανάρτησή της αποθεώνει τον κόσμο της ομάδας που βρίσκεται στο Λεβερκούζεν κι έχει δημιουργήσει ατμόσφαιρα.... Καραϊσκάκη στους δρόμους της γερμανικής πόλης.
Χιουμοριστικό στιγμιότυπο χάρισε ο Λουίς Ενρίκε στη συνέντευξη Τύπου πριν τον επαναληπτικό της Παρί με τη Μονακό για τα πλέι οφ του Champions League, κάνοντας τους δημοσιογράφους να ξεκαρδιστούν.