Μία αξιέπαινη πρωτοβουλία ανέλαβε ο Άντριου Ουίγκινς. Ο μπασκετμπολίστας των Τίμπεργουλβς ανακοίνωσε ότι θα δωρίζει 22 δολάρια σε άπορα παιδιά για κάθε πόντο που θα πετυχαίνει στο πρωτάθλημα του ΝΒΑ. Κίνητρό του όπως ανέφερε στην ανάρτησή του στο Instagram είναι να βοηθήσει τα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη σεζόν ο 23χρονος σούτινγκ γκάρντ σημείωσε στο ΝΒΑ 1.452 πόντους οι οποίοι θα αντιστοιχούν σε 31.000 δολάρια αν επιτευχθούν ξανά.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Αποβολή του Κουμπαρσί, ο οποίος γκρέμισε» ως τελευταίος παίκτης τον Σιμεόνε, με τον Άλβαρες να μετουσιώνει το φάουλ σε γκολ για το 1-0 της Ατλέτικοεπί της Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου.
O ΖΑΟΝ «καθάρισε» και την ΑΕΚ με 2-0 (3-2 σετ) και θα βρει μπροστά του στους τελικούς της Volley League γυναικών τον Παναθηναϊκό που νίκησε τον ΑΟ Θήρας στη Σαντορίνη με 3-1 κι έκανε επίσης το 2-0.
Όσα δήλωσαν ο Μάρκο Νίκολιτς και Ορμπελίν Πινέδα για την πρώτη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Βαγιεκάνο. Όσα πρέπει να κάνει η Ένωση ώστε να μπορέσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού.