Τεράστια δίψα στον κόσμο της ΑΕΚ για ένα εισιτήριο του μεγάλου αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου, το βράδυ της 23ης Οκτωβρίου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Μάλιστα, η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε σήμερα το μεσημέρι και ήδη το βράδυ η προπώληση είχε πλησιάσει τα 11.000 εισιτήρια, και μαζί με τα εισιτήρια διαρκείας, τις προσκλήσεις, τους χορηγούς και την UEFA ήδη περισσότεροι από 30.000 φίλαθλοι έχουν ήδη… θέση στο ΟΑΚΑ.
Η Λίβερπουλ με γκολ του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ νίκησε εκτός έδρας 1-0 τη Σάντερλαντ και παραμένει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League
Η Μάντσεστερ Σίτι καθάρισε τη Φούλαμ από το πρώτο ημίχρονο (3-0) και έμεινε σε «απόσταση βολής» από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, έχοντας πλέον 53 βαθμούς, την ώρα που οι «κανονιέρηδες» έχουν 56, αλλά και παιχνίδι λιγότερο.