Παραίτηση Εrnst & Young από Folli Follie
Τι καταγγέλλει ο ελεγκτικός οίκος
Επίθεση κατά της εταιρείας Folli Follie εξαπέλυσε ο ελεγκτικός οίκος Εrnst & Young (EY) που είχε αναλάβει τη διενέργεια προσυμφωνημένων διαδικασιών σε συγκεκριμένα κονδύλια των οικονομικών καταστάσεων της εισηγμένης για τη χρήση του 2017.
Με ανακοίνωσή της η ΕΥ ξεκαθάρισε πως έχει διακόψει από τις 19 Σεπτεμβρίου τη συνεργασία με τη Folli Follie διότι η Διοίκηση της εταιρείας δεν παρείχε στην ΕΥ τα στοιχεία που χρειαζόταν.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Σε συνέχεια πρόσφατων ανακοινώσεων και δημοσιευμάτων, στα οποία γίνεται αναφορά στο όνομα της Ernst & Young Ελλάς για την υπόθεση της FF Group, θεωρούμε υποχρέωσή μας να διευκρινίσουμε τα ακόλουθα:
Η EY, με την από 13 Ιουνίου 2018 σύμβασή της με την «Folli-Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία» («Εταιρεία»), ανέλαβε τη διενέργεια προσυμφωνημένων διαδικασιών σε συγκεκριμένα κονδύλια των οικονομικών καταστάσεων της Εταιρείας για τη χρήση του 2017.
Η ΕΥ ποτέ δεν προχώρησε στην υπογραφή σύμβασης για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων της Εταιρείας της χρήσης 2017.
Παραπέμπουμε στην από 19 Ιουνίου 2018 ανακοίνωσή μας σχετικά με τα ανωτέρω.
Στις 19 Σεπτεμβρίου 2018, η ΕΥ γνωστοποίησε στην Εταιρεία τη διακοπή της σύμβασης διενέργειας προσυμφωνημένων διαδικασιών, λόγω ελλιπούς συνδρομής της Εταιρείας στο έργο μας.
Οποιαδήποτε πληροφορία αναφέρει κάτι διαφορετικό από τα ανωτέρω για την ΕΥ, είναι απολύτως αναληθής και δεν αντανακλά την πραγματικότητα».
- «O Τετε προτάθηκε στην Μπενφίκα»
- Ο Σκοτ Φίσερ ήταν ένας βετεράνος ορειβάτης, γνωστός ως «Μίστερ Διάσωση», μέχρι που βρήκε τραγικό θάνατο στο Έβερεστ
- Αγρότες: Αλλάζουν χρόνο στα μπλόκα με ανοιχτούς δρόμους – «Δεν κάνουμε πίσω» λένε στην κυβέρνηση
- Ταμείο Ανάκαμψης: Κινδυνεύουν να χαθούν κονδύλια 800 εκατ. ευρώ για προγράμματα κατοικίας
- Καταστροφές σε δέντρα και κολώνες ρεύματος στο Δήμο Θέρμης από τους θυελλώδεις ανέμους
- Μάκης Χριστοδουλόπουλος: Στο σφυρί ξανά η ακίνητη περιουσία του – Πόσα σπίτια του κινδυνεύουν
- «Η καρδιά μου ανήκει στον Ολυμπιακό» – O Σπανούλης αποκάλυψε γιατί δεν πήγε στην Μπαρτσελόνα το 2015
- Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Παπάγου-Χολαργού για το έτος 2026
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 31.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/simon-y7ggpeuM1Qw-unsplash-315x220.jpg)



















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442