Μάζωξη των προπονητών και των αρχηγών των 14 ομάδων της Basket League περιλαμβάνει η εκδήλωση για την παρουσίαση του 27ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα (1/10, 20:00, webtv.ert.gr) στο Athens Metropolitan Expo (Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», Σπάτα – Αττικής).
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνέντευξη Τύπου, αλλά και βραβεύσεις των κορυφαίων της περιόδου 2017-18: του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, της ΑΕΚ για την κατάκτηση του Basketball Champions League και του Κυπέλλου Ελλάδας. Θα τιμηθεί, επίσης, η Εθνική ομάδα για την πρόκριση της στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019 και θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των χορηγών του ΕΣΑΚΕ.
Σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, η εκδήλωση ήταν αρχικά προγραμματισμένη για να πραγματοποιηθεί στην Κύμη. Για τεχνικούς λόγους, που ήταν αδύνατο να ξεπεραστούν, αλλά και λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων, η παρουσίαση τελικά θα διεξαχθεί στην Αθήνα.
Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κώστα Τσιλιμπάρη, ο οποίος αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής των τμημάτων χάντμπολ των ερυθρόλευκων.
Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο Guardian, οι «μπλε» του Λονδίνου, το καλοκαίρι είναι πιθανό να κινηθούν για την απόκτηση του Βινίσιους, καταθέτοντας πρόταση που θα μπορούσε να φτάσει τα 150 εκατ. ευρώ.