Ο Ολυμπιακός θα παίξει αύριο με την Ούνικς στον τελικό του τουρνουά της Κρήτης και ο Βασίλης Σπανούλης θα είναι στην διάθεση του Ντέιβιντ Μπλατ.
Ο αρχηγός των Πειραιωτών, δεν είχε αγωνιστεί στην πρώτη αναμέτρηση επειδή είχε χάσει δύο προπονήσεις και δεν ήθελε ο Μπλατ να τον πιέσει. Γυμνάστηκε και το Σάββατο μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού και ο Αμερικανοϊσραηλινός τον υπολογίζει κανονικά για την αναμέτρηση της Κυριακής (23/09) απέναντι στην Ούνιξ Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη.
Οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν στη διάθεσή τους τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την πρεμιέρα της ομάδας του στην Ευρωλίγκα απέναντι στην Χίμκι στην Μόσχα, αλλά και τον Δημήτρη Αγραβάνη που συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα.
Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι μια απλή αλλαγή στη διατροφή μπορεί να μειώσει τις θερμίδες που καταναλώνουμε, χωρίς να χρειαστεί να μικρύνουν οι μερίδες σας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Ο Υπουργός Αθλητισμού του Ιράν, Αχμάντ Ντονιαμάλι, ξεκαθάρισε πως η Εθνική Ομάδα της χώρας δεν θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο λόγω της εμπόλεμης κατάστασης με τις ΗΠΑ.