Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: Καλά νέα για τον Πρίγιοβιτς

ΠΑΟΚ: Καλά νέα για τον Πρίγιοβιτς

Ο Σέρβος επιθετικός έκανε μέρος της προπόνησης και δείχνει να ξεπερνά τον τραυματισμό του

Ο ΠΑΟΚ θα κοντραριστεί το βράδυ της Πέμπτης με την Τσέλσι, στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και οι παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον σημαντικό αγώνα με τους λονδρέζους.

Το ευχάριστο για τον Ράζβαν Λουτσέσκου είναι πως ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του και θέτει υποψηφιότητα επιστροφής.

Ακόμη κι αν δεν είναι 100% έτοιμος για το ματς με την Τσέλσι, φαίνεται ότι θα προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή (23/9). Άλλο πρόβλημα τραυματισμού δεν υπάρχει κι ο Ρουμάνος τεχνικός ετοιμάζει την ομάδα του για την πρεμιέρα του Europa League δουλεύοντας στην τακτική.

Αύριο (18/9) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 το πρωί στο γήπεδο της Τούμπας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο