Το πάνε για διάλυση το πρωτάθλημα. Η δεύτερη «πιστολιά» στον ΠΑΟΚ, οι βλαχομαγκιές του Δημητριάδη, τα... μηνύματα στους διαιτητές και τα δυσοίωνα σημάδια για τη διαιτησία. Και ακόμη δεν τελείωσε η 3η αγωνιστική
Οι ομορφιές έχουν ξεκινήσει. Όχι από τώρα, αλλά από την πρώτη αγωνιστική. Το παρασκήνιο δουλεύει ασταμάτητα και τα φαντάσματα κινούνται και προσπαθούν να κινήσουν καταστάσεις, προς όφελός τους. Με τη διαφορά, ωστόσο, ότι φέτος τα πράγματα έχουν αλλάξει. Εχουν αγριέψει. Και εάν συνεχιστούν οι διαιτητικές «πιστολιές», δεν αργεί πολύ να ξεφύγει η κατάσταση.
Η εκπληκτική Έλενα Ριμπάκινα διέψευσε τα προγνωστικά, νίκησε 2-1 σετ το Νο1 του κόσμου και απόλυτο φαβορί, Αρίνα Σαμπαλένκα και κατέκτησε το πρώτο Australian Open της καριέρας της.
Ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον Τι Τζέι Σορτς πέρσι, όμως λαμβάνει ιδιαίτερη διαχείριση από τον Εργκίν Αταμάν – Τι συμβαίνει με τον τέταρτο γκαρντ στο τριφύλλι την τελευταία τριετία