Αφοπλιστικός ήταν ο Αϊζέια Τόμας σε ερώτηση που του έγινε, σχετικά με το επίπεδό των ικανοτήτων του στο ΝΒΑ.
Ο βραχύσωμος γκαρντ των Ντένβερ Νάγκετς ερωτήθηκε για το «που κατατάσσει τον εαυτό του ανάμεσα στους άλλους πόιντ γκαρντ» και σίγουρα την απάντησή του δεν την περίμενε κανείς.
«Είμαι ένας από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου, όχι μόνο ένα από τα καλύτερα πόιντ γκαρντ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο 29χρονος, δείχνοντας πως η αυτοπεποίθησή του βρίσκεται στα ύψη.
Αξίζει να σημειωθεί πως η περασμένη σεζόν του Τόμας σε Κλίβελαντ Καβαλίερς και Λος Άντζελες Λέικερς ήταν ιδιαίτερα προβληματική καθώς μετρούσε 15,2 πόντους ανά μ.ο. με μόλις 37% ποσοστό ευστοχίας.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης (7/4, 21:15) και αναφέρθηκε στον μεγάλο στόχο των Ερυθρόλευκων, που είναι η κατάκτηση της Euroleague.
Ο Μπερνάρντο Σίλβα ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από το Μάντσεστερ και την Σίτι στο τέλος της σεζόν, βάζοντας τέλος σε μια πετυχημένη εποχή των «πολιτών».