Σε σχόλιό της για τον ανασχηματισμό, η Ζωή Κωνσταντοπούλου υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, ότι «με παραγέμισμα το βαθύ ΠΑΣΟΚ των Μνημονίων και πρόσωπα του παρελθόντος που ψήφισαν Μνημόνια σαν να ήταν νερό, αλλά και νέους «αστέρες» της Μνημονιακής Αριστεράς, πετώντας σαν στιμμένες λεμονόκουπες Κοντονήδες-Κουρουμπλήδες-Κονιόρδου-Αποστόλου κ.λ.π. που του έκαναν τη βρώμικη δουλειά, επιβραβεύοντας τον αμοραλισμό των κολλητών του, ο ψεύτης πρωθυπουργός κ. Τσίπρας προσπαθεί να καλλωπίσει την έκπτωτη και υποταγμένη διακυβέρνησή του και να την εμφανίσει ως μεταμνημονιακή.
Πρόκειται», σύμφωνα με την κ. Κωνσταντοπούλου, «για την παλιά μέθοδο του ψεύτη που έκανε το ΟΧΙ ναι, με τη στήριξη μιας ομάδας ευνοημένων. Μετά τον κ. Παρασκευόπουλο και τον κ. Κοντονή, σήμερα ορκίσθηκε ο τρίτος Υπουργός Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην γενικός γραμματέας της Κυβέρνησης, που καλείται να υπογράψει για την εκτέλεση της απόφασης για το Δίστομο, που εδώ και 18 χρόνια δεν εκτελείται. Ακόμη περιμένουν τα θύματα του Διστόμου να υλοποιηθούν οι προγραμματικές δηλώσεις της πρώτης Κυβερνητικής θητείας. Ακόμη περιμένουν όσα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας επιζούν να διεκδικηθούν οι Γερμανικές Οφειλές.
Την ίδια ώρα», συνεχίζει η κ. Κωνσταντοπούλου, «η χώρα και οι πολίτες βρίσκονται στο έλεος πυρκαγιών, διακοπών ρεύματος από την εκποιούμενη ΔΕΗ και της συνολικής ανασφάλειας που δημιούργησε και επέτεινε η εγκληματική διακυβέρνηση Τσίπρα. Εμείς θα είμαστε το πλάι αυτού του λαού κι αυτών των πολιτών. Κάθε μέρα και σε κάθε δοκιμασία. Εμμένοντας στην επιλογή του δύσκολου δρόμου της ελευθερίας. Διεκδικώντας το μέλλον που αξίζει αυτός ο λαός. Και αρνούμενοι να αναβαπτίσουμε και να ξεπλύνουμε το βρώμικο παρελθόν ή να μετονομάσουμε το εφιαλτικό παρόν. Δεν κοιτάμε ούτε Αριστερά ούτε Δεξιά. Κοιτάμε μπροστά», καταλήγει.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας