Μακαρονάδα με μπέικον, μανιτάρια και σκόρδο
Υπέροχη συνταγή για το μεσημεριανό σας γεύμα.
Υλικά για 4 μερίδες
250 γρ. σπαγγέτι
250 γρ. μανιτάρια
4-5 φέτες μπέικον, ψιλοκομμένες
1 κ.γ. σκόρδο
1 κ.γ. τσίλι σε σκόνη
1 κ.γ. ρίγανη
Αλάτι
Εκτέλεση
Βράστε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας και σουρώστε τα. Κρατήστε ένα φλιτζάνι από το νερό τους.
Πλύνετε και καθαρίστε τα μανιτάρια. Τηγανίστε τα μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές.
Στο ίδιο τηγάνι προσθέστε το μπέικον. Τηγανίστε και βγάλτε το μπέικον με ένα πιρούνι.
Προσθέστε το σκόρδο στο τηγάνι με το λίπος του μπέικον. Μόλις αρχίσει να παίρνει χρώμα, ρίξτε το τσίλι και κατεβάστε τη φωτιά.
Συνδυάστε όλα τα υλικά, ανακατέψτε και σερβίρετε.
Καλή όρεξη!
- Βασιλιάς Κάρολος: «Το σωστό θα επικρατήσει επί του λάθους» – Το χριστουγεννιάτικο μήνυμά του
- Σε Αιγαίο και Ιόνιο οι ισχυρότερες βροχές του διημέρου
- Stranger Things: Τα νέα επεισόδια έρχονται ξημερώματα – τι ώρα θα τα δει η Ελλάδα
- Σέρρες: Ώρες αγωνίας για τον διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος – Πού στρέφονται οι έρευνες
- Σουηδία: Η αστυνομία ερευνά «σοβαρό περιστατικό» στην πόλη Μπόντεν – Εφημερίδα αναφέρει πολλούς τραυματίες
- Ουκρανία: Πλήγματα σε ρωσικές μονάδες πετρελαίου και φυσικού αερίου – Με πυραύλους Storm Shadow και drones
