Στην τελική ευθεία φαίνεται ότι μπαίνει το θέμα της απόκτησης του Μανώλη Σιώπη από τον Άρη. Οι διοικούντες του Άρη ήρθαν σε επαφή με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας και με την πλευρά του Έλληνα μέσου. Ο Θόδωρος Καρυπίδης προσφέρει, σύμφωνα με πληροφορίες, στον ποδοσφαιριστή τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, με πολύ καλές οικονομικές απολαβές.
Η απάντηση από τον πλευρά του Σιώπη αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το αν τελικά θα συνεχίσει την καριέρα του στο Κλεάνθης Βικελίδης. Πρόκειται, άλλωστε, για έναν ποδοσφαιριστή που θέλει ο Άρης, οι άνθρωποι του οποίου του έχουν αναλύσει και πόσο πολύ τον υπολογίζει ο Ερέρα στα αγωνιστικά του πλάνα. Τέλος, μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις και στο θέμα της απόκτησης κεντρικού αμυντικού, με τον Μαβράι να αποτελεί τη πρώτη επιλογή.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.