Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία προσφύγων σε κέντρο φιλοξενίας – Εννέα προσαγωγές
Στη διάρκεια της διαμαρτυρίας, οι νεαροί έβαλαν φωτιά σε κάποια στρώματα, η οποία δεν επεκτάθηκε και σβήστηκε άμεσα.
Διαμαρτυρία στη δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων της κοινωνικής οργάνωσης υποστήριξης νέων ΑΡΣΙΣ ,«Μέγας Αλέξανδρος» στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν πρόσφυγες, για τις συνθήκες διαβίωσης και σίτισης.
Στη διάρκεια της διαμαρτυρίας, οι νεαροί έβαλαν φωτιά σε κάποια στρώματα, η οποία δεν επεκτάθηκε και σβήστηκε άμεσα.
Οι διαμαρτυρόμενοι προκάλεσαν φθορές σε εσωτερικούς χώρους και έπειτα από επέμβαση των αστυνομικών αρχών προσήχθησαν εννέα άτομα στο τμήμα ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη.
Κάποιοι από τους προσαχθέντες φέρουν ελαφρά τραύματα, ωστόσο έλαβαν την απαραίτητη φροντίδα από στελέχη του ΕΚΑΒ, τα οποία έσπευσαν στο σημείο.
- Φωτιά μετά από έκρηξη στην πρεσβεία των ΗΠΑ στο Ριάντ
- Ιράν: Συνεδρίαση των ΗΠΑ στο ΣΑ για την προστασία των παιδιών ενώ βομβαρδίζουν σχολεία και σκοτώνουν παιδιά
- Φάμελλος από Ηράκλειο: Πολιτική εξόρμηση του ΣΥΡΙΖΑ για διαμόρφωση προοδευτικού ψηφοδελτίου
- Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στη Λεωφόρο Συγγρού
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: SOS
- Βουλή: Η ψήφος των αποδήμων στην Ολομέλεια – Την Πέμπτη η ονομαστική ψηφοφορία
