
Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία προσφύγων σε κέντρο φιλοξενίας – Εννέα προσαγωγές
Στη διάρκεια της διαμαρτυρίας, οι νεαροί έβαλαν φωτιά σε κάποια στρώματα, η οποία δεν επεκτάθηκε και σβήστηκε άμεσα.
Διαμαρτυρία στη δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων της κοινωνικής οργάνωσης υποστήριξης νέων ΑΡΣΙΣ ,«Μέγας Αλέξανδρος» στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν πρόσφυγες, για τις συνθήκες διαβίωσης και σίτισης.
Στη διάρκεια της διαμαρτυρίας, οι νεαροί έβαλαν φωτιά σε κάποια στρώματα, η οποία δεν επεκτάθηκε και σβήστηκε άμεσα.
Οι διαμαρτυρόμενοι προκάλεσαν φθορές σε εσωτερικούς χώρους και έπειτα από επέμβαση των αστυνομικών αρχών προσήχθησαν εννέα άτομα στο τμήμα ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη.
Κάποιοι από τους προσαχθέντες φέρουν ελαφρά τραύματα, ωστόσο έλαβαν την απαραίτητη φροντίδα από στελέχη του ΕΚΑΒ, τα οποία έσπευσαν στο σημείο.
- Ο Τραμπ καταφέρεται εναντίον του πάπα Λέοντα – Είναι «υπερβολικά φιλελεύθερος»
- Αχαρνές: Ανήλικος τραυματίστηκε στο χέρι από χρήση κροτίδας
- Ειρηνικός: 5 νεκροί σε νέες δολοφονικές επιθέσεις των ΗΠΑ εναντίον ταχύπλοων
- Νιγηρία: Δεκάδες νεκροί σε αεροπορικά πλήγματα με στόχο τζιχαντιστές της Μπόκο Χαράμ
- Κύπρος: «Δεν διαπραγματεύεται» τις βάσεις η Βρετανία – Εκτός συζήτησης η κυριαρχία σε Ακρωτήρι και Δεκέλεια
- Περού: Η υποψήφια της δεξιάς Φουχιμόρι προηγείται στις προεδρικές εκλογές

