To αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Γκιγιέρμε στη Λα Κορούνια
Ο Γκιγιέρμε είναι πλέον παίκτης του Ολυμπιακού και με μήνυμά του στο instagram αποχαιρέτησε την πρώην ομάδα του
Ο Γκιγιέρμε είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ανοίγοντας νέο κεφάλαιο στην καριέρα του μετά από δύο χρόνια στην Ντεορτίβο Λα Κορούνια την οποία και δεν παρέλειψε να αποχαιρετήσει.
Με μήνυμά του στο instagram ο μέσος του Ολυμπιακού ευχαρίστησε την πρώην ομάδα του και της ευχήθηκε ο,τι καλύτερο για τη συνέχεια.
Το μήνυμα του Πορτογάλου:
«Σήμερα αλλάζω τον προορισμό μου στο ποδόσφαιρο. Πριν από αυτή τη νέα μέρα, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ντεπορτίβο πάρα πολύ για όλη την αγάπη και την αφοσίωση στο έργο μου. Τώρα πλέον έχω τελειώσει και θέλω ό, τι καλύτερο για σας. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ».
- Έρωτας στα χρόνια της… τεχνητής νοημοσύνης – Θα έκανες sexting με το ChatGPT;
- Τραμπ: Οι ΗΠΑ είναι η πιο ισχυρή χώρα στον πλανήτη, δεν χρειαζόμαστε τους «Συμμάχους» στο ΝΑΤΟ
- Κάρολος: Ο βασιλιάς των DJ – «Παππουδίστικο vibe» στα decks
- Ηράκλειο: Συγκλόνισε o αστυνομικός στη δίκη για τον 3χρονο Άγγελο – «Δεν με ρώτησε για το παιδί της, αλλά αν έφαγαν τα σκυλιά»
- Γίνε μέρος της πρωτοβουλίας “Let’s Move & Donate Food”: Άσκηση για την υγεία σου και στήριξη για όσους το έχουν ανάγκη
- Αναστάτωση στο Μανχάταν: Μεγάλη φωτιά σε ουρανοξύστη πριν την μεγάλη παρέλαση του Αγίου Πατρικίου

