Τραυματισμός-σοκ στη Μάντσεστερ Σίτι που πιθανότατα χάνει για μεγάλο διάστημα τον Κέβιν Ντε Μπρόινε
Ο Βέλγος τραυματίστηκε στο γόνατο κατά τη διάρκεια της προπόνησης και οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για αρκετά σοβαρό τραυματισμό.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις από το ιατρικό επιτελείο της Σίτι, ο 26χρονος θα απουσιάσει στη χειρότερη περίπτωση περίπου δύο μήνες. Ωστόσο ο κορυφαίος πλέιμεϊκερ της Πρέμιερ Λιγκ θα υποβληθεί άμεσα σε περισσότερες ιατρικές εξετάσεις ούτως ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές διάστημα απουσίας του.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι απλές συνήθειες, όπως το να αποφεύγουμε το φαγητό λίγες ώρες πριν τον ύπνο, αρκούν για να ενισχύσουν την καρδιακή λειτουργία.
Στο τέλος βρήκε δίχτυα η Θέλτα και αφού ο ‘Ασπας μπήκε στο ματς ως αλλαγή. Ο 38χρονος άσος σκόραρε με πέναλτι στο 86’, ενώ στο 90+5’ έκανε το 2-0. Ετσι η Θέλτα μπήκε σε τροχιά Ευρώπης καθώς ανέβηκε 6η.
Μετά από μία ακόμη κακή εμφάνιση, ο Άρης έμεινε στο 1-1 με την Κηφισιά στο «Βικελίδης» και συμπλήρωσε 86 ημέρες χωρίς νίκη στην έδρα του στη Super League.
Ο Ολυμπιακός γύρισε από το 2-0 και έκανε την ολική ανατροπή παίρνοντας το ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Volley League απέναντι στον Παναθηναϊκό με 3-2 σετ.