Από πέρσι τον Ιανουάριο άρχισε να δίνει υποσχέσεις για την εκκαθάριση των εκκρεμών συντάξεων η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου και οι ενδιαφερόμενοι ακόμη περιμένουν.
Μιλώντας το πρωί στην ΕΡΤ, η Έφη Αχτσιόγλου δήλωσε ότι η εκκαθάριση θα επιτευχθεί στο τέλος του 2018.
Συγκεκριμένα, σημείωσε: «Το στοίχημα του Αυγούστου θα πάει λίγους μήνες πιο κάτω, αλλά νομίζω ότι εντός του χρόνου θα επιτευχθεί».
Πρόκειται για μια ακόμη μετάθεση της ημερομηνίας για ένα ζήτημα που «καίει».
Οι «δεσμεύσεις» της υπουργού Εργασίας άρχισαν τον Ιανουάριο του 2017 και έκτοτε συνεχίζονται…
Συγκεκριμένα, σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις της η Έφη Αχτσιόγλου είχε δεσμευθεί: τον Ιανουάριο του 2017 ότι η εκκαθάριση θα γίνει έως τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς.
Ωστόσο, τον Οκτώβριο του 2017 η υπουργός Εργασίας μετέθεσε αυτήν την ημερομηνία, δηλώνοντας ότι η εκκαθάριση θα γίνει «οπωσδήποτε τον Ιούνιο του 2018».
Ωστόσο, τον περασμένο Μάρτιο η ημερομηνία πήγε λίγο πάρα πέρα, με τον στόχο να προσδιορίζεται στο ότι «ο κύριος όγκος των εκκαθαρίσεων θα γίνει τον Αύγουστο του 2018».
Ούτε αυτό θα συμβεί όμως, όπως ξεκαθάρισε η Έφη Αχτσιόγλου σήμερα, τοποθετώντας χρονικά το «στοίχημα» της κυβέρνησης για το τέλος του έτους…
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.