Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
ΚΚΕ : Ο Τσίπρας προσπαθεί να πετάξει από πάνω του τις ευθύνες για την τραγωδία

ΚΚΕ : Ο Τσίπρας προσπαθεί να πετάξει από πάνω του τις ευθύνες για την τραγωδία

Στις ευθύνες του πρωθυπουργού και της κυβέρνησής του, στα 3,5 χρόνια διακυβέρνησης, σχετικά με τις ελλείψεις στη δασοπροστασία και την πυρόσβεση αναφέρεται το ΚΚΕ

«Οι συνεχείς μεταμφιέσεις της κυβέρνησης, από το «τα κάναμε όλα καλά» μέχρι το «αναλαμβάνουμε την πολιτική ευθύνη», δεν μπορούν να κρύψουν την προσπάθεια του ίδιου του πρωθυπουργού, να πετάξει από πάνω του τις πραγματικές ευθύνες για την τραγωδία στην Αν. Αττική. Ακριβώς ότι έκαναν και οι προηγούμενοι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ» αναφέρει σχόλιο του ΚΚΕ για την ομιλία του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο.

«Ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του, στα τριάμισι χρόνια της αντιλαϊκής διακυβέρνησης του, πρόλαβε, όμως, να διατηρήσει και να επεκτείνει την υποχρηματοδότηση και τις ελλείψεις στη δασοπροστασία και την πυρόσβεση, να συνεχίσει την πολιτική εμπορευματοποίησης της γης.

»Πρόλαβε κι αυτός να βάλει στα αζήτητα τα αναγκαία, για τη ζωή του λαού, έργα αντιπυρικής, αντιπλημμυρικής προστασίας, γιατί δεν προσφέρονται για κέρδη και επενδύσεις» προσθέτει το σχόλιο του κόμματος, καταλήγοντας «όσο, για τη γνωστή τακτική της «καμένης γης», που αντιγράφει από τους προηγούμενους, δεν πείθει πια κανέναν».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο