Μετά τον Λούκας Μπογέ που έφτασε και ανακοινώθηκε χθες από την ΑΕΚ, σήμερα αναμένεται ο Εζεκίελ Πόνσε στην Ελλάδα. Ο 21χρονος Αργεντίνος φορ θα φτάσει στην Αθήνα το μεσημέρι και αμέσως θα πάει για ιατρικές εξετάσεις ώστε να τελειώσει εν συνέχεια η μεταγραφή του. Μαζί του θα είναι και ο πατέρας του, Ντάνιελ Πόνσε που τον εκπροσωπεί. Ο Πόνσε έρχεται δανεικός από την Ρόμα για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς στα 6 εκατ. ευρω.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε για 3ο σερί ματς χωρίς νίκη (1-1 με τη Μπράιτον) και πλέον η Άρσεναλ έχει τη δυνατότητα να ξεφύγει στο +8, εφόσον την Πέμπτη (8/1) νικήσει στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.