Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στυλιστικές επιλογές και yachts

Στυλιστικές επιλογές και yachts

Το μπλε του Αιγαίου, το μπλε της aqua marina και το περίφημο Yves Klein Blue

Το μπλε του Αιγαίου, το μπλε της aqua marina και το περίφημο Yves Klein Blue. Οι άνδρες λατρεύουν το μπλε. Αποτελεί ένα από τα κυρίαρχα, ίσως το κορυφαίο χρώμα στην γκαρνταρόμπα τους. Κοστούμια, γραβάτες, πουκάμισα, γιλέκα, φουλάρια στο χρώμα που ηρεμεί και ταξιδεύει. Το καλοκαίρι, το μπλε καταλαμβάνει ακόμα πιο ισχυρή θέση στην ανδρική γκαρνταρόμπα. Μπλε παντελόνια που συνδυάζονται με πουκάμισα, t-shirts, παπούτσια, δημοφιλείς μαρινιέρες που έχουν μια “vintage” διάθεση, προσπαθώντας να μιμηθούν τις αγαπημένες του Αριστοτέλη Ωνάση. Ο έλληνας κροίσος τις φορούσε με τα αγαπημένα του φαρδιά παντελόνια και τα loafers στον Σκορπιό, το yacht “Christina O” και τα δρομάκια του Κάπρι.

Κάποιες φορές «πετούσε» πάνω από τις μαρινιέρες ή τα πουκάμισά του, ένα χειροποίητο πουλόβερ, όπως αυτά που οι κομψοί άνδρες του σήμερα, επιλέγουν από τους οίκους Tommy Hifliger, Loro Piana και Brunello Cuccinelli. Ο Ralph Lauren προτιμάει επίσης το λευκό, όπως επίσης οι οίκοι Zegna και Valentino. Το μπλε κυριαρχεί και στις συλλογές ανδρικών γυαλιών, όπως τα Taylor Morris, Tom Ford κ.α.  Η συλλογή με τα μεταξωτά πουκάμισα του brand Bruta’s SS18 φέρει το… yacht πάνω σχεδόν στο μανίκι ή το ανδρικό στήθος. Το τελευταίο που είδα ήταν πραγματικά πολύ εντυπωσιακό. Ένα μπλε σκάφος στη μεταξένια λευκή επιφάνεια. Τα ρούχα, τα αξεσουάρ και τα σκάφη στο υπέροχο μπλε!

Το μπλε στα sailing και motor yachts

Το sailing yacht “Burgess” έχει τεράστια μπλε και λευκά πανιά, ενώ το «σκαρί» του είναι όλο από μπλε και κόκκινο ξύλο. Τα σερβίτσια στην εσωτερική τραπεζαρία έχουν τα μπλε της aqua marina. Το “Shogun” είναι όλο μπλε. Το motor yacht “Laurentia”, είναι καινούργιο (μόλις πριν ένα χρόνο παραδόθηκε στους ιδιοκτήτες του), σε σχεδιασμό των Omega Architects. Μπλε φυσικά, με λευκές λεπτομέρειες. Το “Magic Carpet” είναι απλά τυλιγμένο στο μπλε. Εκπληκτικό. Το πλήρωμα επιλέγει μαγιό VILEBREQUIN. Το “Vijonara” είναι επίσης ένα ωραίο, μπλε, ολοκαίνουργιο yacht, όπως και το “Ribelle”.

Sports in

Οι βολές ήταν 35-10 για τον Παναθηναϊκό στο game 5 και 123-78 στη σειρά!

Έσπασε όλα τα ρεκόρ σε κερδισμένες βολές ο Παναθηναϊκός- Έφτασε απόχε στις 35 είχε στη σειρά σχεδόν 26 ανά παιχνίδι!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024