Πέμπτη 09 Απριλίου 2026
weather-icon 19o
Purple Rain, Purple Rain

Purple Rain, Purple Rain

Το αγαπημένο χρώμα της Katy Perry και της Kendall Jenner είναι το μοβ, δεν πρέπει να γίνει και το δικό σας;

Για κάτι τέτοιες μέρες μάλλον γράφτηκε το πιο διαχρονικό κομμάτι όλων των εποχών από τον Prince, το «Purple Rain». Μέσα καλοκαιριού και οι αναπάντεχες βροχές μας υπενθυμίζουν ότι καμιά φορά οι εκπλήξεις μας γλιτώνουν από τη ρουτίνα. Και μπορεί οι καλοκαιρινές βροχές να μην είναι μοβ, όμως μοβ είναι το χρώμα του καλοκαιριού, όσο κι αν κάποιοι το θέλουν να εμφανίζεται μόνο το χειμώνα.

https://www.instagram.com/p/BkQsvt_gFQK/?taken-by=covergirl

https://www.instagram.com/p/BkgdbDEnIs8/?tagged=purpleeyeshadow

Εξάλλου είναι το αγαπημένο χρώμα της Katy Perry που δεν σταματά να το ενσωματώνει στο μακιγιάζ της, στα ρούχα της, ακόμα και στα σκηνικά της στις φαντασμαγορικές της συναυλίες.

Και για μία γυναίκα που τολμάει να κάνει συνεχώς αλλαγές στα μαλλιά της και στο λουκ της, το μοβ είναι το χρώμα που της ταιριάζει.

https://www.instagram.com/p/BjLZbpeFwCM/?taken-by=katyperry

https://www.instagram.com/p/BjF8zdfFIay/?taken-by=katyperry

Άλλη μία τολμηρή περσόνα που μπορεί να υποστηρίξει το λιλά, ή βιολετί μακιγιάζ είναι και η Kendal Jenner η οποία το έχει συμπεριλάβει στην προσωπική της συλλογή μακιγιάζ. Της ταιριάζει απόλυτα και δίνει μεγάλη έμπνευση σε όλες τις μελαχρινές φανς της που φοβούνται να το τολμήσουν.

https://www.instagram.com/p/Bh4anYsA1lL/?taken-by=kyliejenner

https://www.instagram.com/p/BiD21RGF4hF/?taken-by=kyliejenner

Αν και μας παραπέμπει αρκετά στα 90’s το μοβ μακιγιάζ είναι αρκετά εντυπωσιακό και μπορείτε να το δοκιμάσετε στις σκιές σας, στα κραγιόν, ακόμη και στη μάσκαρα αλλά και στο μολύβι ματιών.

https://www.instagram.com/p/Bf2NyxAl2i6/?taken-by=katyperry

Ταιριάζει ιδιαίτερα σε όσες έχουν πράσινα μάτια καθώς τα τονίζει ακόμα περισσότερο, όμως ότι χρώμα μάτια και να έχετε μην το φοβηθείτε.

Βάλτε μοβ στη ζωή σας, στο μακιγιάζ σας ακόμη και στα ρούχα σας και ίσως καταλάβετε το λόγο για τον οποίο ο πρίγκιπας της Pop αγάπησε τόσο πολύ αυτή την απόχρωση.

https://www.instagram.com/p/BfYVcU5BnwK/?taken-by=erinparsonsmakeup

https://www.instagram.com/p/BgC7TtilrR9/?taken-by=katyperry

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Απριλίου 2026
Cookies