Νωρίτερα μέσα στον Ιούνιο η βρετανική φίρμα αποκάλυψε, μέσω ενός teaser, το πρώτο δείγμα γραφής της νέας, πιο σκληροπυρηνικής έκδοσης της 570S η οποία κατ΄αντίστοιχία με το προηγούμενο ανάλογο εγχείρημα της McLaren με τις 650S και 675LT, εκτός από τα χαρακτηριστικά που θα διασφαλίσουν τα παραπάνω, θα προσθέσει στην ονομασία της τα διακριτικά LT παραπέμποντας στην θρυλική F1 GTR Longtail της δεκαετίας του ’90.

Υπό αυτό το σκεπτικό η νέα έκδοση θα υιοθετήσει τα διακριτικά 600LT, μαρτυρώντας την παρουσία μιας αναβαθμισμένης εκδοχής του διπλά υπερτροφοδοτούμενου V8 των 3,8 λίτρων στα σπλάχνα της η οποία θα αποδίδει 600 ίππους.

Επίσης όπως αφήνουν να διαφανούν οι εικόνες της ως δοκιμαστικού πρωτοτύπου από το Ring, η 600 LT θα διαθέτει βελτιωμένα αεροδυναμικά στοιχεία δια χειρός MSO τα οποία θα κατασκευάζονται από ανθρακονήματα και πλην της βελτίωσης του αεροδυναμικού συντελεστή και της αύξησης της κάθετης δύναμης, αναμένεται να της εξασφαλίσουν και μια σαφώς επιθετικότερη εικόνα.

Η πρεμιέρα της αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood το οποίο πραγματοποιείται μεταξύ 12-15 Ιουλίου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο