Φίλης διαψεύδει Δ. Καμμένο για το αντάλλαγμα της »Β. Μακεδονίας» έναντι χρέους
Αναφερόμενος στη στάση του Πάνου Καμμένου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για «θέση ευθύνης καθώς λέει θα καταψηφίσω τη συμφωνία, και όχι ότι θα ρίξω την κυβέρνηση
«Η κυβέρνηση λύνει προβλήματα επ’ ωφελεία του έθνους και του λαού, αυτό έχει σημασία» σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης για το Σκοπιανό, προσθέτοντας ότι «έλυσε το πρόβλημα που αφορά την εξομάλυνση με τη μικρή βόρεια χώρα, την ΠΓΔΜ».
Ο κ. Φίλης μιλώντας στο ΣΚΑΪ τόνισε ότι τα προβλήματα μπορούν να έρθουν από την ισχυρή Τουρκία, όχι από την ανίσχυρη ΠΓΔΜ. «Αλλάξαμε την ονομασία χωρίς πόλεμο» σημείωσε χαρακτηριστικά. Όσο αφορά στο ονοματολογικό , βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αμφισβήτησε τις δηλώσεις που έκανε τη Δευτέρα ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης περί ανταλλάγματος της «Βόρειας Μακεδονίας» έναντι του χρέους.
Αναφερόμενος στη στάση του Πάνου Καμμένου, μίλησε για «θέση ευθύνης καθώς λέει θα καταψηφίσω τη συμφωνία, και όχι ότι θα ρίξω την κυβέρνηση.
- Ποσειδώνος: Αυξημένη κίνηση μετά από τροχαίο με 5 οχήματα
- Νέα Μάκρη: Τέσσερις προσαγωγές για τους πυροβολισμούς
- Αλεξανδρούπολη: Εντοπίστηκαν οκτώ μετανάστες κρυμμένοι σε φορτηγό
- LIVE: Πανιώνιος – Ολυμπιακός
- Χαίρε, Γιούργκεν Χάμπερμας
- Μητσοτάκης: Διεκδικεί εύσημα δημοσιονομικής σοβαρότητας, εξαγγέλλει συγκρότηση υπουργικής επιτροπής για τα πυρηνικά
- Ρόδος: Νεκρός εντοπίστηκε ο ψαράς που αγνοούνταν από το βράδυ του Σαββάτου
- Ο παρακολουθούμενος Πλεύρης δεν βλέπει εμπλοκή της κυβέρνησης στο Predator, παρά τους ισχυρισμούς Ντίλιαν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 15.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mohammad-alizade-91PVsccQXbc-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442