Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εσείς θα μένατε σε κοντένειρ;

Εσείς θα μένατε σε κοντένειρ;

Εικόνες από πανέμορφα σπίτια φτιαγμένα από κοντέινερ

Τα σύγχρονα σπίτια από κοντέινερ  είναι δημοφιλή λόγω της ευελιξίας και της προσιτότητάς τους. Παρά το γεγονός ότι έχουν ένα προκατασκευασμένο σχήμα μπορούν να στοιβάζονται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους για να παράγουν ασυνήθιστες μορφές για τις σύγχρονες κατοικίες. Χάρη στη χαμηλή τιμή τους (περίπου 2.000 ανά εμπορευματοκιβώτιο) μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παραγωγή όχι μόνο σύγχρονων σπιτιών , αλλά και για την κατασκευή κατοικιών χαμηλού εισοδήματος.

Τα κοντέινερ δεν είναι πάντοτε η τέλεια λύση για προβλήματα στέγασης. Είναι άσχημα μονωμένα και παρουσιάζουν μια σειρά από διάφορα άλλα ζητήματα και προκλήσεις που οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες σπιτιού πρέπει να γνωρίζουν. Αλλά τελικά, αν θέλετε να μειώσετε το κόστος της επένδυσης σας και να δημιουργήσετε ένα σπίτι πρωτότυπο και σύγχρονο, τα κοντέινερ θα μπορούσαν να είναι τουλάχιστον ένα χρήσιμο δομικό υλικό. Εδώ έχουμε συγκεντρώσει φωτογραφίες από τις πιο πρωτότυπες κατασκευές.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024