Ο ΟΦΗ πέρασε με 1-0 από την Καλαμαριά και ο Άρης με 2-0 από την Άρτα απέναντι στην ΑΕ Καραϊσκάκης, με την κορυφή της βαθμολογίας να παραμένει αμετάβλητη
Ο ΟΦΗ είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Football League, καθώς νίκησε στην Καλαμαριά τον Απόλλωνα Πόντου με 1-0 και αναμένεται να συνδυάσει την επιστροφή του στη Super League με την κατάκτηση του τίτλου.
Στο μεταξύ, ο Άρης νίκησε στην Άρτα την ΑΕ Καραϊσκάκης με 2-0 και παρέμεινε ένα βαθμό πίσω από την ομάδα της Κρήτης, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής.
Συνοπτικά το πρόγραμμα και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.