Λάτσιο για Champions League, νίκη παραμονής η Κροτόνε
Η Λάτσιο συνέτριψε με 4-0 τη Σαμπντόρια και βλέπει... Champions League, ενώ η Κροτόνε πήρε διπλό σωτηρίας από την Ουντινέζε με 2-1. Διπλό και για την Ίντερ που επικράτησε με 2-1 της Κιέβο
Τέσσερις… στροφές πριν το φινάλε της περιόδου στη Serie A και η Λάτσιο εξακολουθεί να έχει το προβάδισμα έναντι της Ίντερ για την έξοδο στο Champions League, μετά τη σημερινή επιβλητική νίκη της στο «Ολίμπικο» με 4-0 επί της Σαμπντόρια.
Η μάχη με τους «νερατζούρι» θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος, καθώς η ομάδα του Μιλάνου πέρασε με «διπλό» από την έδρα της Κιέβο.
Την πιο μεγάλη νίκη, όμως, του σημερινού (22/04) μενού της 34ης αγωνιστικής σημείωσε η Κροτόνε στο «Φρίουλι», όπου με ανατροπή πέρασε το εμπόδιο της Ουντινέζε και ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη.
Τα ως τώρα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 34ης αγωνιστικής στη Serie A: