Η ΑΕΚ και ο Όγκνιεν Βράνιες έχουν μια αλλοπρόσαλλη σχέση, όπως είδαμε φέτος, ωστόσο το τελευταίο χρονικό διάστημα οι άνθρωποι της Ένωσης μόνο δυσαρεστημένοι δεν είναι από τον ποδοσφαιριστή.
Ο Βόσνιος διεθνής στόπερ έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με την κιτρινόμαυρη φανέλα και αυτό δεν περνάει απαρατήρητο από τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο μεγαλομέτοχος της Ένωσης έχει πάρει την απόφαση να ανανεώσει το συμβόλαιο του παίκτη, σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday.
Το συμβόλαιο του Βράνιες λήγει το επόμενο καλοκαίρι, όμως αναμένεται να γίνει επέκταση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ. Όσο για τις ετήσιες απολαβές του, αυτές θα φτάσουν το μισό εκατομμύριο ευρώ!
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Η γερμανική ομάδα πέτυχε τεράστια νίκη στο Μπερναμπέου με Ντίας και Κέιν να πετυχαίνουν τα γκολ των φιλοξενούμενων. Ο Εμπαπέ σκόραρε για τους Μαδριλένους