Σε μια επανάληψη του ζευγαριού του περυσινού τελικού στο Κάρντιφ, η Γιουβέντους υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Τορίνο και αναζητά εκδίκηση κόντρα στη «Βασίλισσα» για το 1-4.
Οι «Μπιανκονέρι» θα παραταχθούν χωρίς τους Μπενατιά και Πιάνιτς λόγω κίτρινων καρτών ενώ ο Ζινεντίν Ζιντάν μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του.
Στο άλλο ματς της ημέρας, η Σεβίλη φιλοξενεί τη Μπάγερν Μονάχου στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», με τους «Ανδαλουσιάνους» να καλούνται να κάνουν τη μεγαλύτερη υπέρβαση της ιστορίας τους για να βρεθούν στα ημιτελικά, ενάντια στους «Βαυαρούς» που λογίζονται ως το φαβορί του ζευγαριού.
Ο Γιουπ Χάινκες θα συνεχίσει να μην υπολογίζει τον Μάνουελ Νόιερ, ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος για συμμετοχή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου.
Η αγωνιστική δράση του Champions League συνεχίζεται τη Τετάρτη (4/4) με τον αγγλικό εμφύλιο, Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι και το Μπαρτσελόνα – Ρόμα στο «Καμπ Νου».
Συνοπτικά το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων της προημιτελικής φάσης του Champions League:
Οι επαναληπτικοί θα διεξαχθούν 10 και 11 Απριλίου. Η κλήρωση για τα ημιτελικά είναι προγραμματισμένη στις 13 Απριλίου και οι αγώνες 24/25.4 και 1/2.5, ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί στις 26 Μαΐου στο Κίεβο.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
«Ο Θρύλος έρχεται για να αποδείξει γιατί είναι legenda. Ο Άγιαξ; Για να ζωντανέψει το όνειρο. Ποιος θα φύγει νικητής;», το όμορφο αφιέρωμα των οπαδών του Άγιαξ για τον Ολυμπιακό.
Κόντρα στον Λεβαδειακό ο Λορέν Μορόν έφτασε τον Λιούμπισα Μιλόγεβιτς στην κορυφή των ξένων σκόρερ του Άρη (48 γκολ) και την επόμενη φορά που θα σκοράρει ο Ισπανός θα μείνει μόνος πρώτος.