Τα ντακάκια με ούζο και φέτα διαφέρουν στη γεύση από τα συνηθισμένα, ενώ θα συντροφεύσουν ιδανικά κάθε ουζοκατάνυξη της παρέας.

Yλικά (για 12 κομμάτια)
2 αγγουράκια, τριμμένα και στραγγισμένα στο σουρωτήρι

3 μεγάλες ώριμες ντομάτες, ψιλοκομμένες

½ πράσινη πιπεριά, ψιλοκομμένη

1 σφηνοπότηρο ούζο

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

12 κρίθινα παξιμαδάκια

1 φλ. φέτα, τριμμένη

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κ.σ. ξηρή ρίγανη

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε τα αγγουράκια, τις ντομάτες, την πιπεριά και το ούζο, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε. Με ένα κουτάλι μοιράζουμε το μείγμα επάνω στα παξιμάδια.

Προσθέτουμε την τριμμένη φέτα, περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη και σερβίρουμε.

Πηγή: Γευσιγνώστης